Gledaj slobodno

Otvoren konkurs za dodjelu priznanja Kluba novinara Banjaluka 2024.

Klub novinara Banjaluka raspisao je poziv za konkurs za dodjelu Godšnje nagrade Kluba novinara

BANJALUKA – Klub novinara Banjaluka raspisao je poziv za konkurs za dodjelu Godšnje nagrade Kluba novinara za 2024. godinu.

Prijave za ovaj konkurs mogu da šalju novinari i novinarke, koji rade u redakcijama ili dopisništvima medija u Banjaluci, a priče koje prijavljuju moraju biti objavljene na području BiH unazad godinu dana.

Novinar ili novinarka se mogu prijaviti sami ili prijavu može poslati urednici, kolege, kao i redakcija. Moguće je poslati jednu ili više prijava s tim da se svaka prijava šalje odvojeno.

Dobitnika priznanja bira pet članova žirija sastavljenog od prethodnih pobjednika ovog konkursa.

“Novinarski radovi ispunjavaju uslove za konkurs ako poštuju principe profesionalnog izvještavanja i bave se temama od javnog interesa, te sadrže činjenice i dokaze do kojih su novinari došli sopstvenim radom”, navodi se u pravilima konkursa.

Sve prijave novinari, urednici i redakcije mogu slati na email adresu Kluba novinara Banjaluka (klubnovinarabl@gmail.com), a mogu ih poslati poštom, putem kurirske službe ili donijeti lično u zatvorenoj koverti na adresu Kluba novinara u Banjaluci, na adresu Kralja Petra I Karađorđevića 109, zgrada preko puta Narodnog pozorišta.

Rok za slanje prijava je petak 10. 5. 2024. godine.

Slobodno.org

Komentari

Budite prvi koji će komentarisati ovaj članak.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Idi na VRH